Menu

Legal Notice

Acer Inc 8/F, Nr. 88, Sec. 1, Xin Tai 5th Road, Xizhi, Noul Taipei 221, Republica Chineza şi grupul său de companii din intreaga lume. Gasiti aici o listă completa. ("Acer") Vă reamintim că orice utilizare neautorizată a oricăror materiale conţinute pe acest site poate veni in contradictie cu legile dreptului de autor, legile mărcii comerciale, legile de intimitate şi publicitate, precum şi regulamentele şi statutele de comunicare relevante.

Drepturi de autor

Toate informaţiile sau materialele conţinute în site-ul Acer sunt produse de Acer sau de alti producatori calificati. Acer vă autorizează să utilizaţi, descarcati, copiati şi distribuiti documente şi grafice referitoare la acest site Web, în conformitate cu termenii contractului dvs. cu Acer. Dacă nu aveti un contract direct cu Acer, sunteţi autorizat să folositi aceste documente şi grafice legate numai pentru uz personal, non-comercial (cu condiţia ca toate drepturile de autor şi alte notificări de proprietate sunt reţinute), şi nu le puteti reproduce, afişa, distribui sau utilizeze în orice alt scop comercial cu excepţia cazului în care veţi primi permisiunea specifică în scris de la Acer.

Raspunsurile utilizatorilor

Orice informatie sau materiale pe care le transmiteti sau mesaj pe site-ul Acer va fi considerata ca fiind neconfidenţiala şi fără drept de proprietate şi va fi tratata în conformitate cu Regulile de Confidenţialitate. Este interzisă postarea sau transmiterea către sau de la acest site orice material ilegal, ameninţătoar, calomnios, defăimător, obscen sau pornografic, materiale profane sau alte materiale care ar viola orice lege. Acer poate, dar nu este obligată să monitorizeze răspunsurile utilizatorilor care sunt postate pe acest site şi Acer declina orice responsabilitate referitoare la conţinutul oricărei comunicări de la orice utilizator.

Marca

Mărcile comerciale, logo-urile, şi mărcile de servicii (denumite colectiv "Mărci") afişate pe Site, inclusiv dar nu limitat la cele enumerate în tabelul de mai jos sunt mărci comerciale sau mărci comerciale înregistrate ale Acer, Inc în SUA şi în alte ţări. Toate celelalte mărci şi nume de produse sunt mărci comerciale sau mărci comerciale înregistrate ale companiilor respective. Nimic de pe site nu trebuie să fie interpretat ca acordare, prin implicaţie, interdicţie, sau altfel, a oricarei licenţe sau drept de a folosi oricare din mărcile comerciale afişate pe site, fără permisiunea Acer sau a unei terţe părţi care poate deţine Mărcile comerciale afişate pe Site. Utilizarea abuzivă a Mărcilor comerciale afişate pe site, sau orice alt conţinut de pe site, este strict interzisă. Vă informăm că Acer va urmări cu fermitate drepturile de proprietate intelectuală în cea mai mare măsură a legii, inclusiv urmărirea penală.


Informatii software

Utilizarea oricarei aplicatii software pe care o descărcaţi de pe acest site face obiectul termenilor de licenţă în acordul de licenţiere a software-ului care insoteste sau cu care este prevăzut software-ul. Nu puteti descărca sau instala software-ul până când nu aţi citit şi acceptat termenii acordului de licenţă pentru aplicatiile software. Unele aplicatii software care sunt incluse in pachet pot diferi de la versiunea de vânzare cu amănuntul (dacă este disponibilă) şi pot sa nu includa toate manualele de utilizare sau pe cele referitoare la funcţionalitatea programului.

Disclaimer

Acer nu face declaraţii cu privire la exactitatea sau corectitudinea informaţiilor incluse în acest site pentru orice scop şi nu face angajamentul de a actualiza in permanenta informaţiile. ACESTE INFORMATII SUNT FURNIZATE "CA ATARE" ŞI ACER NEAGĂ TOATE GARANŢIILE, EXPRESE SAU IMPLICITE SAU STATUTARE, INCLUSIV, DAR FĂRĂ A SE LIMITA, LA GARANŢIILE IMPLICITE DE COMERCIALIZARE, POTRIVITE PENTRU UN ANUMIT SCOP SAU A DREPTURILOR DE PROPRIETATE INTELECTUALĂ. Acer îşi rezervă dreptul de a face orice modificări în acest site sau a produselor şi / sau programele descrise în orice moment, fără notificare. Legea aplicabilă nu poate permite excluderea garantiilor implicite, deci excluderea de mai sus nu se pot aplica pentru tine.

Limitarea răspunderii

IN NICI UN CAZ ACER SAU FURNIZORII SĂI NU VOR FI RESPONSABILI PENTRU ORICE DAUNE DIRECTE, SPECIALE, INDIRECTE, ACCIDENTALE SAU DE CONSECINŢĂ SAU ORICE FEL DE DAUNE, INCLUSIV PIERDERI DE PROFIT SAU DATE, ÎN LEGĂTURĂ CU UTILIZAREA SAU CU PERFORMANTA ACESTUI SITE, A ORICAROR LINKURI DE PE ACEST SITE SAU CATRE ACEST SITE SAU MATERIALE SAU INFORMATII CONTINUTE IN TOATE ACESTE SITE-URI, FIE INTR-UN CONTRACT DE ACŢIUNE ÎN SAU PREJUDICIU, CHIAR DACĂ ACER A FOST INFORMAT DE POSIBILITATEA UNOR ASTFEL DE DAUNE. LEGEA APLICABILA NU POATE PERMITE EXCLUDEREA SAU LIMITAREA ANUMITOR DAUNE, ASTFEL INCAT LIMITARILE ŞI EXCLUDERILE POT SA NU VI SE APLICE.

Linkrui catre ale site-uri

Link-uri către site-uri ale unor terţe părţi de pe acest site sunt oferite doar ca un avantaj pentru Dumneavoastra. Daca folositi aceste link-uri, veţi părăsi acest site. Acer nu revizuiescte sau controlează aceste site-uri ale unor terţe părţi şi nu aprobă sau face nici o declaratie referitoare la ele. Dacă decideţi să accesaţi oricare dintre site-urile unei terţe părţi legate de acest site, veti face acest lucru în întregime pe propriul risc.

* Acer isi rezerva dreptul de a modifica această politică în orice moment. Anunţul conţinut în acest document se pot modifica fără preaviz.

* Ultima actualizare: august 2020