選單

Oikeudellinen ilmoitus

Acer Inc., 8F, No. 88, Section 1, Xin Tai 5th Road, Xizhi, New Taipei City 221, Taiwan, R.O.C., ja sen ympäri maailmaa toimivat konserniyhtiöt, jotka on listattu täällä, ("Acer"), huomauttavat, että minkä tahansa tämän sivuston sisältämien materiaalien kaikki luvaton käyttö voi loukata tekijänoikeuslakeja, tavaramerkkilakeja, yksityisyyttä ja julkisuutta koskevia lakeja sekä viestintäsäännöksiä ja vastaavia lakeja.

Tekijänoikeus

Kaikki Acerin verkkosivuston sisältämä informaatio tai materiaali ("Materiaalit") on Acerin tai muiden alkuperäisten tekijöiden tuottamaa. Sinulla on lupa käyttää, ladata, kopioida ja jakaa tällä verkkosivustolla olevia dokumentteja ja niihin liittyviä kuvia Acerin kanssa tekemäsi sopimuksen ehtojen mukaisesti. Jos sinulla ei ole tällä hetkellä voimassa olevaa sopimusta suoraan Acerin kanssa, sinulla on lupa käyttää edellä mainittuja dokumentteja ja niihin liittyviä kuvia ainoastaan henkilökohtaiseen, ei-kaupalliseen käyttöön (sillä ehdolla, että kaikki tekijänoikeuksiin ja muihin omistusoikeuksiin liittyvät ilmoitukset säilytetään), mutta et saa toistaa, esittää, jakaa tai käyttää niitä muulla tavoin mihinkään kaupalliseen tarkoitukseen, ellet ole saanut Acerilta erillistä kirjallista lupaa.

Käyttäjien vastaukset

Minkään informaation, materiaalin tai ideoiden, jotka lähetät Acerin verkkosivustolle tai julkaiset siellä, ei katsota olevan luottamuksellisia tai omistusoikeuden kohteena, ja niitä käsitellään tietosuojakäytännön mukaisesti. Sinua kielletään julkaisemasta tällä sivustolla tai lähettämästä tälle sivustolle tai tältä sivustolta mitään laitonta, uhkaavaa, häpäisevää, herjaavaa, epäsiveellistä tai pornografista materiaalia, rienaavaa materiaalia tai muuta materiaalia, joka voi loukata jotain lakia. Acer voi valvoa käyttäjien vastauksia, joita tällä sivustolla julkaistaan, mutta ei ole siihen velvollinen, ja Acer kieltäytyy kaikesta vastuusta, joka koskee kenen tahansa käyttäjän minkä tahansa viestin sisältöä.

Tavaramerkki

Tavaramerkit, logot ja palvelumerkit (yhdessä "Tavaramerkit"), joita sivustolla esitetään, mukaan lukien ne, jotka on listattu alla olevassa taulukossa, mutta niihin rajoittumatta, ovat Acer, Inc. –yhtiön tavaramerkkejä tai rekisteröityjä tavaramerkkejä Yhdysvalloissa ja muissa maissa. Kaikki muut merkit ja tuotenimet ovat niiden vastaavien yritysten tavaramerkkejä tai rekisteröityjä tavaramerkkejä. Mitään sivustolla olevaa sisältöä ei tule tulkita siten, että se myöntäisi epäsuorasti, estoppel-periaatteen johdosta tai muuten minkäänlaista lisenssiä tai käyttöoikeutta mihinkään sivustolla esitettyihin Tavaramerkkeihin ilman Acerin tai sivustolla esitetyt Tavaramerkit omistavan kolmannen osapuolen lupaa. Sivustolla esitettyjen Tavaramerkkien tai minkä tahansa muun sivulla olevan sisällön väärinkäyttö on ehdottomasti kielletty. Ota huomioon, että Acer ajaa aggressiivisesti immateriaalioikeuksiaan kaikin lainmukaisin keinoin, ja tämä sisältää myös rikossyytteiden nostamisen.


Ohjelmistotiedot

Kaikkien tältä sivustolta lataamiesi ohjelmistojen käyttöä koskevat lisenssiehdot, jotka esitetään ohjelmistolisenssisopimuksessa, joka tulee tai toimitetaan ohjelmiston mukana. Et voi ladata tai asentaa ohjelmistoa, ennen kuin olet lukenut ja hyväksynyt kyseessä olevan ohjelmistolisenssisopimuksen ehdot. Jotkut järjestelmien yhteydessä toimitettavat ohjelmistot voivat erota vastaavasta vähittäismyyntiversiosta (jos sellainen on saatavilla), eivätkä ne välttämättä sisällä käyttöohjeita tai ohjelman kaikkia toiminnallisuuksia.

Vastuuvapauslauseke

Acer ei anna takuita tämän verkkosivuston sisältämän informaation oikeellisuudesta tai soveltuvuudesta mihinkään tarkoitukseen eikä sitoudu päivittämään informaatiota. TÄMÄ INFORMAATIO ESITETÄÄN "SELLAISENA KUIN SE ON", JA ACER KIISTÄÄ KAIKKI NIMENOMAISET, OLETETUT TAI SÄÄNTÖMÄÄRÄISET TAKUUT, MUKAAN LUKIEN OLETETUT TAKUUT, JOTKA LIITTYVÄT KAUPPAKELPOISUUTEEN, SOPIVUUTEEN TIETTYYN TARKOITUKSEEN TAI IMMATERIAALIOIKEUKSIEN LOUKKAAMATTOMUUTEEN, MUTTA NIIHIN RAJOITTUMATTA. Acer pidättää oikeuden tehdä mitä tahansa muutoksia tähän sivustoon tai esitettyihin tuotteisiin ja/tai ohjelmiin milloin tahansa siitä erikseen ilmoittamatta. On mahdollista, että sovellettava laki ei salli oletettujen takuiden poissulkemista, jolloin edellä mainittu rajoitus ei koske sinua.

Vastuunrajoitus

ACER TAI SEN TOIMITTAJAT EIVÄT MISSÄÄN TAPAUKSESSA VASTAA MISTÄÄN SUORISTA, ERITYISISTÄ, EPÄSUORISTA, SATUNNAISISTA TAI VÄLILLISISTÄ VAHINGOISTA TAI MISTÄÄN MUISTA VAHINGOISTA, MUKAAN LUKIEN HYÖDYN TAI TIETOJEN MENETYS, JOITA ESIINTYY TÄMÄN VERKKOSIVUSTON, MINKÄ TAHANSA VERKKOSIVUSTOLINKKIEN TÄLLE SIVUSTOLLE TAI MINKÄ TAHANSA TAI KAIKKIEN EDELLÄ MAINITTUJEN SIVUSTOJEN SISÄLTÄMÄN MATERIAALIN TAI INFORMAATION KÄYTÖN TAI TOIMINNAN YHTEYDESSÄ, RIIPPUMATTA SIITÄ, ONKO TAPAUS SOPIMUSPERUSTEINEN VAI SOPIMUKSENULKOINEN, VAIKKA ACER OLISI OLLUT TIETOINEN EDELLÄ MAINITTUJEN VAHINKOJEN MAHDOLLISUUDESTA. ON MAHDOLLISTA, ETTÄ SOVELLETTAVA LAKI EI SALLI JOIDENKIN VAHINKOJEN POISSULKEMISTA TAI RAJOITTAMISTA, JOLLOIN EDELLÄ MAINITUT RAJOITUKSET JA POIKKEUKSET EIVÄT KOSKE SINUA.

Linkit muille verkkosivustoille

Tällä sivustolla olevat linkit kolmansien osapuolten verkkosivustoille on annettu vain sinun avuksesi. Tällaisia linkkejä käyttäessäsi poistut tältä sivustolta. Acer ei tarkista tai kontrolloi tällaisia kolmansien osapuolten verkkosivustoja eikä kannata niitä tai anna niistä mitään takuita. Päättäessäsi siirtyä mille tahansa kolmansien osapuolten verkkosivustoille, jotka on linkitetty tähän sivustoon, teet sen täysin omalla vastuullasi.

* Acer pidättää oikeuden tämän käytännön muuttamiseen milloin tahansa siitä erikseen ilmoittamatta.

* Viimeisin päivitys: elokuu 2020