選單

Jogi

Az Acer Inc. (8/F, No. 88, Sec. 1, Xin Tai 5th Road, Xizhi, New Taipei City 221, Taiwan, R.O.C.), valamint a világon megtalálható cégeinek listája megtalálható itt. Az ("Acer") felhívja a figyelmet arra, hogy bármilyen, a jelen weblapon található bármely anyag jogosulatlan felhasználása sértheti a szerzői jogokat, a védjegy jogokat, az adatvédelemre, nyilvánosságra és kommunikációra vonatkozó szabályozásokat és a vonatkozó törvényeket.

Szerzői jogok

Az Acer weboldalán található minden információ vagy anyag ("Anyagok") az Acertől vagy más eredeti szerzőtől származik. Az Acer felhatalmazza Önt, hogy az ezen a weblapon található dokumentumokat és a hozzájuk kapcsolódó grafikákat felhasználja, letöltse, másolja és terjessze, az Acerrel érvényben levő szerződése szerint. Ha jelenleg nincs közvetlen szerződése az Acerrel, akkor ez dokumentumokra és a hozzájuk kapcsolódó grafikákra vonatkozó felhatalmazás csak személyes, nem kereskedelmi jellegű felhasználásra korlátozódik (minden szerzői jogi és egyéb tulajdonjogi kitétel figyelembevételével), és Ön nem másolhatja, jelenítheti meg, terjesztheti vagy használhatja más módon kereskedelmi céllal, hacsak erre nem kap külön írásos felhatalmazást az Acertől.

Felhasználói üzenetek

Bármilyen információ vagy anyag vagy ötlet, amit Ön az Acer Webre küld vagy ott jelenít meg, nem bizalmasként és nem védettként kezelünk, az Adatvédelmi irányelveknek megfelelően. Tilos az oldalon megjeleníteni vagy oldalról vagy az oldalra küldeni bármilyen jogellenes, fenyegető, becsületsértő, rágalmazó, obszcén vagy pornográf anyagok, profán vagy egyéb anyagot, amely bármilyen jogot sért. Az Acer fenntartja a jogot, de nem kötelezi magát, hogy kövesse a jelen oldalon megjelentetett felhasználói üzeneteket, továbbá az Acer nem vállal semmilyen felelősséget bármely felhasználótól származó kommunikáció tartalmával kapcsolatban.

Védjegy

Acer vagy bármely harmadik fél tulajdonában levő, a weblapon megjelenített védjegy használható az Acer vagy vonatkozó harmadik fél engedélye nélkül. A weblapon megjelenített védjegyekkel, vagy az itt megjelenő bármilyen tartalommal való visszaélés szigorúan tilos. Felhívjuk figyelmét, hogy az Acer a legteljesebb mértékig agresszíven érvényesíteni fogja a szellemi tulajdonra vonatkozó jogait, beleértve a büntetőjogi eljárás kezdeményezését is.


Szoftver információk

A jelen oldalról letöltött bármely szoftverre a szoftver licenc-szerződés feltételei vonatkoznak, mely a szoftverrel együtt van vagy jár hozzá. Nem töltheti le vagy telepítheti a szoftvert, csak miután elolvasta és elfogadta a vonatkozó szoftver licenc szerződés feltételeit. Néhány szoftver, mely valamely rendszerrel együtt kapható, eltérhet a kiskereskedelmi változatától (ha kapható azon a csatornán) és lehetséges, hogy nem tartalmaz felhasználói kézikönyvet vagy nem rendelkezik teljes program funkcionalitással.

Jogi nyilatkozat

Az Acer nem vállalja a felelősséget a jelen weblapon található információk pontosságáért vagy megfelelőségéért, illetve az információk frissítéséért. A MEGJELENÍTETT INFORMÁCIÓ ÚGY ÉRTELMEZENDŐ "AHOGY VAN", ÉS AZ ACER ELHÁRÍT MINDEN KIFEJEZETT VAGY VÉLELMEZETT VAGY TÖRVÉNYES GARANCIÁLIS IGÉNYT, BELEÉRTVE DE NEM KORLÁTOZVA AZ ELADHATÓSÁGRA, EGY ADOTT CÉLRA VAGY SZELLEMI TULAJDON NEM-MEGSÉRTÉSÉRE VONATKOZÓ VÉLELMEZETT GARANCIÁT. Az Acer fenntartja magának a jogot, hogy figyelmeztetés nélkül, bármikor, bármilyen változtatást végezzen az oldalon vagy a termékekkel és/vagy a megnevezett programokkal kapcsolatban. Az alkalmazandó jog lehet, hogy nem teszi lehetővé a vélelmezett szavatosság kizárását, ezért a fenti kizárás lehet, hogy nem vonatkozik Önre.

A felelősség korlátozása

AZ ACER VAGY BESZÁLLÍTÓI SEMMILYEN ESETBEN NEM LESZNEK FELELŐSEK A JELEN WEBLAP, VAGY BÁRMELY JELEN WEBLAPRA HIVATKOZÓ WEBLAP, VAGY AZ ÁLTALUK TARTALMAZOTT ANYAGOK VAGY INFORMÁCIÓK TELJESÍTMÉNYÉVEL VAGY HASZNÁLATÁVAL KAPCSOLATOS BÁRMILYEN KÖZVETLEN, KÜLÖNLEGES, KÖZVETETT, VAGY JÁRULÉKOS KÁROKÉRT VAGY BÁRMILYEN MÁS KÁRÉRT, IDE ÉRTVE AZ ELVESZTETT HASZNOT VAGY ADATOT, ALAPULJON AKÁR KERESETEN, SZERZŐDÉSEN VAGY JOGSÉRTÉSEN, MÉG AKKOR IS, HA AZ ACERT FIGYELMEZTETTÉK A HASONLÓ KÁROK LEHETŐSÉGÉRŐL. AZ ALKALMAZANDÓ TÖRVÉNY LEHET, HOGY NEM TESZI LEHETŐVÉ BIZONYOS KÁROK KIZÁRÁSÁT VAGY KORLÁTOZÁSÁT, ÍGY LEHET, HOGY A FENTI KORLÁTOZÁSOK NEM VONATKOZNAK ÖNRE.

Hivatkozások más weboldalakra

A jelen weblapon található, harmadik fél weboldalára mutató hivatkozások kifejezetten az Ön kényelme kedvéért kerültek fel. Amikor ezeket a hivatkozásokat használja, jelen oldalt Ön elhagyja. Az Acer nem vizsgálja felül vagy ellenőrzi ezeket a harmadik fél által üzemeltetett oldalakat, továbbá nem támogatja azokat és nem nyilatkozik velük kapcsolatban. Ha Ön úgy határoz, hogy belép a jelen oldalon hivatkozott bármely ilyen harmadik fél weboldalára, akkor ezt teljes mértékig saját felelősségére teszi.

* Az Acer fenntartja magának a jogot, hogy megváltoztassa irányelveit. Az itt található hirdetmény előzetes figyelmeztetés nélkül változhat.

* Legutóbbi frissítés: 2020. augusztus.